U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

KLASSEVOLLE VILLA MET PRACHTIGE TUIN - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze hoogwaardig afgewerkte villa is gelegen op 5 minuten van provinciedomein de gavers, scholen en het station van Harelbeke. Deze woning laat u thuiskomen in een oase van groen!
De beslotenheid en het privékarakter van de tuin zorgt enerzijds voor een eye-catcher effect en anderzijds voor een schitterende lichtinval.

TROEVEN: TOPLOCATIE, hoogwaardige materiaalkeuzes, 24 zonnepanelen ( 4560 Wp) + CERTIFICATEN ( 300 EUR/1000Kwh productie), 20.000 liter regenwater,...

Ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer en salon afgewerkt met massieve parket en voorzien van een gezellige houtkachel. Volledig op maat gemaakte en geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen!
Verder zijn er twee praktische opbergruimtes/bergingen aanwezig op de gelijkvloerse verdieping.

De verdieping omvat een open nachthal met 4 ruime slaapkamers (18,17 m², 15,59 m², 13,30 m² en 12,96m2). De verdieping is voorzien van inmaakkasten-op-maat.

Verder is er op de verdieping ook nog een luxeuze badkamer aanwezig die afgewerkt is in corian en voorzien van douche, bad, toilet en dubbele lavabo.

De volledig aangelegde tuin maakt het héérlijk vertoeven waar je volledige privacy geniet. De tuin is ook voorzien van een zonneterras en een vijver.

Extra: inpandige garage voorzien van sectionale poort met ruimte voor twee wagens. Aansluitend is er ook een wasruimte voorzien met aansluiting wasmachine, droogkast,...

Tot slot is er een private oprit aanwezig voor het parkeren van de woning alsook vrije parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat. Aan parkeergelegenheden geen gebrek!

Door het aansluiten van een warmtepomp kan de energiescore veranderen van een D label naar een B label!

De instelprijs van de woning bedraagt 568.000,00 euro.

VASTGOEDTOPPER!
EPC: 329 kWh / (m2 jaar) - UC: 2917905
(REF: TM/24114/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida